Lej sommerhus på Ærø

lej sommerhus på ærø
Idyllisk, sjælsfyldt, landligt beliggende sommerhus fra 1877. Det gamle charmerende hus ligger ca. 300 m fra en af Ærøs skønneste naturkyster, Voderup Klint. Fra den ugenerede grund er der udsigt over marker, der grænser op til huset. Ofte er der heste på markerne, som er ejet af naboerne lidt væk.
Huset er oprindeligt opført i 1877, hvor der blandt andet har været danseskole. Huset fremstår med ældre møblement med en del charme. Huset er ikke velegnet til vinterudlejning, da det ikke er varmt nok til dette. De skæve, gamle døre og vinduer gør det muligt at høre vinden pive lidt indimellem. Det er en charme, det meste af året. Blot ikke i den koldeste vinter.
Huset er for gæster, der vægter fordybelse, charme, nærvær og nostalgi, fremfor moderne komfort og indretning. Huset har både koldt og varmt vand, bruseniche, toilet, 7 gode sovepladser,+ ekstra opredning, ovn, komfur, køleskab, strøm, og ikke mindst en dejlig lille brændeovn.
I føler jer sat tilbage i tiden her langt ude på landet tæt på Voderup Klint.
Vi købte huset i 2008, hvor Andreas og jeg satte det i stand. Vi har selv brugt det, og det har huset de fleste af de kunstnere, der har optrådt på vores café i Ærøskøbing. Masser af charme, sjæl, hjertevarme og kunstnerisk inspiration.
Ærø er en levende ø, der indbyder dig til at nyde øens særlige stemning, og de mange oplevelser, som både rummer aktivitet og afslapning. Historie er til stede i de autentiske gamle bydele overalt på øen – Ærøskøbing med de små hyggelige huse samt badehusene ved indsejlingen. Marstal hvor I, ud over husene, også finder øens største handelsliv. Søby med værftet – ja mulighederne er mange. Ærø er en moderne, bæredygtig ø, hvor solens og vindens kraft udnyttes til at skabe liv og aktivitet. I oplever den særlige fred og ro, som Ærø tilbyder. Oplev sommerens mange koncerter eller festivaler, køb et maleri i et af øens mange gallerier eller slap af på en af øens dejlige badestrande.

Lej sommerhus på Ærø ca. 3900 pr. uge – men skriv og hør nærmere nielsen.ingemarie@gmail.com

lej sommerhus på ærø
lej sommerhus på ærølej sommerhus på ærølej sommerhus på ærø