Mit lille galleri

At male har i mange år været en af de måder, jeg holdt af at udtrykke mine følelser. I forbindelse med svære tider har det været endnu vigtigere for mig at male. Derfor er jeg også begyndt at male mere de senere år.

DSC02337.JPG

Ensom, og dog ikke. På trods af sin færden på den ensomme klippe, ser hun lyset og fanger glimt af sol og gyldne templer. Hun udsender uendelig kærlighed selv på den golde klippe, og gennemskuer livet til fulde og uden tvivlen. Smuk og stærk.

DSC02350

Højgravid kvinde som modtager al den hjælp og det lys hun nu har brug for. Hun har tabt og mistet, men er på vej med en ny fødsel. Skaber af nyt liv. Så sårbar men alligevel har hun vokset sig stor med jordforbindelse. Dette er illustreret som var hun en græskarplante som føder sine græskarbørn.

DSC02344

Inspireret på en vidunderlig  tur til Italien, hvor vi kørte ad den smukke rute langs Gardasøen.

DSC02343En kvinde i succes og med mange tråde ude og masser af nærvær og opmærksomhed udenom sig. Men som er blændet af tunge tråde og travlhed og  kontrol, så hun ikke ser og hører det som var vigtigst af alt. Nemlig kærligheden. Dette er illustreret i form af hendes hår, som dækker hendes øjne, så hun ikke ser den lille hånd der beder om opmærksomhed.

DSC02338

Sovende fremmed frø, som gerne vil vokse og stige op og se verden som den ser ud i virkeligheden. Befinder sig i en dunkel og tryg tilstand. Ved ikke helt om det er for utrygt at begynde sin rejse opad mod livet og oplystheden.

DSC02340

Livets mange veje og porte at vælge. Der er altid et valg at tage, men hvilket? Her vist, på en vej i mørke, men som viser, at uanset hvor lang den mørke vej er, findes lyset der et eller andet sted, hvis man bliver ved,  og ikke giver op. Selv en lille sprække af lys, skal man søge og gå derind.

DSC02346

Gravid kvinde med drømme i angst og håb. Hvad får jeg, hvad bliver jeg, hvad venter mig.

DSC02342

Spirituel?  Måske. Dette er en beskrivelse af spirende åbenhed, Øjne der ser på én, eller var det blot et bedrag. Nederst til højre, en åben, usikker, blomstrende, tvivlende, men alligevel gylden kvinde med fødderne solidt plantet i en gylden pyt, som vokser stille og roligt.

DSC02347

Den fine og sarte lyserøde bund illustrerer kærligheden, og stavene på kryds og tværs, symboliserer påvirkninger af forskellige karakterer, vist via forskellige farver. Dette for at beskrive kontrasten mellem udgangspunktet og oplevelser, som stryger ind og ud og forvirrer sindet og det grundlæggende i livet. Nemlig kærligheden.