Bestil Inge-Marie synger Raquel

 “Inge-Marie synger Raquel” tilgængelig, og kan købes på Sony’s hjemmeside 🙂

inge-marie synger raquel
Inge-Marie synger Raquel kan bestilles her.

Albummet med de 12 sange udkom d. 27. april 2015. Sony har åbent  for bestillinger af CD’en, som flere til min store glæde har forespurgt på. På den måde behøver du ikke ud i butikken, men får til gengæld CD’en direkte leveret af Post Danmark  🙂

Bestil via nedenstående link eller, klik på billedet 🙂 http://www.sonymusicshop.dk/artister/inge-marie.aspx

“Inge-Marie synger Raquel” er et album med 12 af Raquel Rastennis største hits. Raquel Rastenni ville være blevet 100 år, i år. Det fejrer og hylder jeg ved at genindspille de gamle klassikere, og samtidig tager jeg på turné rundt i landet og synger Raquels sange,  samt fortæller historier om hende og fra hendes liv. Hvilket er en stor ære for mig.

Det vil være mig en stor glæde, hvis du har lyst til at bestille cd’en, eller købe den i en af butikkerne, og i så fald ønsker jeg dig en forhåbentlig hyggelig og god fornøjelse med din nye CD.

Kærligste hilsner Inge-Marie