Min CD: Inge-Marie synger Raquel

inge-marie synger raquel
Inge-Maries nye cd, “Inge-Marie synger Raquel”, udkommet d. 20. april, 2015
 Raquel Rastenni ville have fejret 100-års fødselsdag i 2015.

I anledning af dette har jeg d. 27. april 2015 udgivet en CD med 12 glade sange som hyldest til denne dejlige sangerinde, som jeg altid har beundret. Jeg har indspillet 12 af Raquels største hits. Ex.: Se her kommer mutter med kost og spand, Hele ugen alene, Tom Pilibi m.fl.

Raquels sange er kendte for sine positive ord og arrangementer, og kendt for hendes dejlige, glade stemme. Jeg glæder mig til at synge hendes skønne sange og hylde hende.

Jeg skal lave rigtig mange koncerter med Raquel Rastennis hits. Og det glæder mig utrolig meget. Det er nogle, både sjove og smukke sange, og de er meget forskellige og spændende at arbejde med.

Derudover laver jeg også stadig  koncerter, så mange som overhovedet muligt, hvor jeg synger Dræsinebande-sange. Her findes også rigtig mange sange, hvor publikum kan synge med eller tage en svingom, hvis man har lyst. Dræsinebandens sange er nok  i tæt familie med Raquels, og derfor ligger det naturligt for mig at lave denne CD, “Inge-Marie synger Raquel”.

Og jeg glæder mig utrolig meget, til at tage rundt og lave koncerter med hendes sange, som jeg har lyttet til siden jeg var en lille pige, hvor jeg sad klistret til radioen og Giro 413.

Inge-Marie synger Raquel

CD udgivet på Sony Music, indspillet  SBstudio og Søren Skov studie. For at høre mere om cd og koncerter er du velkommen til at skrive på nielsen.ingemarie@gmail.com

<3 <3 <3 Kærlighed er verdens brændstof

inge-marie synger raquel rastenni